Annons
Annons

DIY: Sjukt snygga projekt att snickra i trä

En av mina största drömmar är att ha en hel snickarbod med verktyg och virke. Såklart behöver du inte en hel maskinpark för att skapa i trä. En skruvdragare, en sticksåg och en fogsvans (vanlig såg) klarar du dig väldigt långt på och kan skapa alla dessa projekt.

Annons

Ett snyggt och stilrent tidningsställ i trä har Passion shake gjort och instruktioner hittar du här. Det ser mer avancerat ut än vad det är. Åk till brädgården och kapa upp bitarna i lagom längd och sen är det bara fram med cirkelsågen för att skåra ur båda träbitarna, så de kan sammanfogas.DIY gör ett eget tidningsställ i trä

Bildkälla: Passion shake

Den här sminkhyllan är ju bara såå snygg! Med en spegel som limmats fast på träskivan och hyllplan som hålls fast med kopparrör. Hela beskrivningen hittar du hos A pair and a spare.

Gör en egen sminkspegel till badrummet

Bildkälla: A pair and a spare

En till spegelhylla till sovrummet, lika snygg den. Gillar att man kan ställa den mot väggen och därför enkelt placera om den där man vill ha den. Hela beskrivningen på spegelhyllan hittar du här.

DIY egen sminkspegel till sovrummetBildkälla: Home free/The Merry thought

En sänghylla gjord av två plankor som sammanfogats. Vill man göra en liten extradetalj så är skåran för mobilen något som lyfter hyllan ytterligare. Hela beskrivningen hittar du hos Home free.
DIY bokhylla

Bildkälla: Home Free/The Merry thought

En fin förvaringsstege till hallen att ställa sina saker och skor på. Hela beskrivningen hittar du hos Design sponge.

Trästege

Bildkälla: Design sponge

Sen hittade jag en hemmabyggd soffa hos Domaine. Den ser både skön och stabil ut. Man vill bara krypa upp där i hörnet. Detta projekt är mer tidskrävande än de andra. Men himla fint blir det.

gör en egen soffa i träBildkälla: Domaine

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (98)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar