Annons
Annons

DIY: Skapa den rätta Halloween stämningen med pyssel och gör det själv

Nästa vecka så är det Alla helgona helgen och för varje år så blir Halloween en större och större händelse. Mina barn sätter faktiskt Halloween före påsken. Som för en annan var stor när man växte upp. Men de tycker det är mycket roligare att klä ut sig i läskiga kostymer än med huckle och fräknar. Halloween infaller alltid den 31 okt. Så i år är det på en måndag.

Annons

Mina barn klär då ut sig och springer runt och frågar om man vill ha Bus eller godis när man knackar på dörren. Det brukar vara riktigt mysigt. Så för att komma i riktig Halloween stämning har jag samlat några fina idéer.

diy halloween

Foto: Farrow & Ball

Halloween kostymer finns hur mycket som helst att inspireras av att göra själv. Varför inte göra en rosa sockervadds kostym? Supersöt!

halloween-diy-costumes

Foto: hello, Wonderful

Denna fina spöktårta från Oggi Pan E Salame, Domani i choklad och spöken i maräng. Går inte av för hackor och ser så god ut.

diy halloween

Foto: Oggi Pan E Salame, Domani

Att göra egna Halloween spöken som man placerar i trädgården kan nog skrämma slag på vem som helst som går förbi huset. De är gjorda med hjälp av mannekäng huvuden i frigolit och på huvudena har man limmat på filterduk som man använder när man tillverkar ost… Skulle tänka mig att något slags skirt tyg skulle också gå bra.

diy halloween

Foto: Martha Stewart

Sen så den här geniala idén som min tidigare kollega Hemma med Helena gjort genom att klippa hål där ögonen sitter i tavlan och på baksidan klistra fast en ljusstav. Skulle bli riktigt rädd om jag passerade denna på natten.

Halloween_tavla_06

Foto: Helena Lyth / Hemma med Helena

Och ingen Halloween helg är väl komplett utan en egenhändigt dekorerad och pysslad pumpa? Dessa är dekorerade med kritor som värmts upp med en hårtork och därför smält så vackert ner över pumporna.

Halloween pumpa diy

Foto: Apt. 34

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar