Annons
Annons

DIY: Skapa en julkalender att fylla med överraskningar

IKEA livet hemmas site har jag gjort en julkalender att fylla med överraskningar av burkar som målats i en grön skala. Varje burk har märkts upp med luckans nummer med hjälp av siffror i trä och hängetiketter.

Annons

DIY julkalender christmas calendar diy julkalender christmas calendar diy julkalender christmas calendar

Burkarna kan fyllas med alltifrån godsaker, leksaker till små uppdragslappar eller fina kärlekshälsningar. Hade den varit till mig hade jag blivit superglad för en fin hälsning med kärlek varje dag. Blink blink till sambon 🙂

För att se mer av hur jag gjort spana in inlägget på IKEA livet hemmas site.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar