Annons
Annons

DIY tips och nästa års färgskala

Under de senaste året har vi sett hur det vita bytts ut mot det gråa. Pastellfärgerna har blivit mer och mer populära. I höst ser vi mustiga murriga toner och framåt 2016 kommer mer och mer färg krypa in i våra hem.  

Kommer ni ihåg för 10 år sedan när alla skulle måla sina väggar Caffe latte, med bruna svarta mörka väggar? Själv kommer jag ihåg min blodröda/vinröda fondvägg kombinerat med caffe latte färgen, som kändes lika vanlig som den vita färgen känns idag.


De fina pressbilderna från Alcro visar hur fint det kan bli med lite färg, det är Saša Antić som skapat de stämningsfulla bilderna.

Hans tips till barnrummet är att måla väggarna och behåll möblemanget i neutrala färger. För det är mycket enklare att måla om en vägg än att måla om möbler. 
Sänggaveln är gjord av en stor canvas som målats med färg. Snyggt och en rolig idé. Tröttnar du på färgen är det bara att måla om. 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar