Annons
Annons

DIY: Tips till gå-bort-buketten…

Tips 1:Ett litet tips till dig som ska gå bort i helgen. Köp snittblommor men blanda även in lite växlighet från naturen. Som här köpte jag Liljor och i buketten band jag in några kvistar från vårt äppelträd. Hela buketten sattes ihop med ett sidenband. 

Annons

Tips 2: Ge inte bort Liljor till en värdinna som är allergisk mot dem. De åkte snabbt ut ur huset och ställdes vackert ute på altanen. Borde själv ha tänkt på det, eftersom jag själv är allergisk mot det mesta. Men man kan inte alltid lyckas 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar