Annons
Annons

DIY vackra projekt att skapa med textil

På söndagar brukar jag visa DIY projekt inom ett visst tema och denna gången har jag samlat ihop ett gäng inspirerande bilder med textil.

Almost makes perfect har gjort en kudde med vita pom pom bollar som hon limmat på ett IKEA kuddfodral i fint mönster.

Annons

DIY PILLOW

Sen var jag bara tvungen att ta med denna bild för den var så inspirerande i sitt mönster. Supersnygg detalj på skjortan sydd av Susan Stewart med lager på lager och triangel mönster.

diy snygg detalj skjorta

En textilkonstnär som inspirerar massor är Finch, som även kallar sig Mister Finch. Tror faktiskt att jag nästan pinnat varendaste sak han lagt upp på sin sida. Detta är för de riktigt avancerade textilarna att inspireras av. Han skapar alltifrån fåglar till svampar och alla verk är lika trollska som denna.

DIY vacker svamp i textil

Att göra väggbonader med tygrester och garner är något vi sett under en tid. Men något som jag inte sett tidigare är att man använder riktigt tjockt garn som Jeannie Helzer gjort. Riktigt fint och det blir som fluffiga moln.

diy-textile5 Fotograf: Michael J Spear 

Konstnären Bryan Nash Gill skapar fina prints genom att trycka av ådringen på stora gamla trädstumpar. Den vackra ådringen skapar inspirerande mönster som skvallrar om alla de år trädet levt.

diy-textiltryck

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar