Annons
Annons

DIY- vik böcker i vackra formationer

Här hemma finns en hel del pocketböcker som ligger och skräpar. Jag är ingen bokhyllemänniska och spar helst inte på böcker utan skickar de vidare. Men så har jag funderat ett tag på att testa att vika formationer av pocketböckerna. Det tar sin lilla tid att vika och man måste vara ganska noggrann. Men det är kul att se hur det växer fram.

Annons

Börja med att vika första sidan genom att dra sidfliken till höger mott mitten. Viket skall alltså ligga kant mot kant i mitt.

Ta därefter tag i nedersta fliken till höger och vik den från nedersta kanten och tills att viket möter det tidigare viket. Nu är du klar med första sidan, sen är det bara resterande sidor kvar. Upprepa samma vikteknik på varje sida tills bokens är slut. Så är den klar.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar