Annons
Annons

DIY-Vitrinskåp förvandlas till ett stålmannenskåp

Sonen har som sagt bestämt att han ska ha stålmannentema i sitt rum. Så varför inte fixa iordning ett Stålmannenskåp av det gamla vitrinskåpet som målats rött. Med hjälp av dekorplast fixades det en logga på ena dörren.

Annons

Dekorplast är så tacksamt att jobba med, blir som man klipper det och sen om man tröttnar är det bara att ta bort. Kommer ni ihåg det här gamla skåpet med Darth Vader?

Du behöver:

Dekorplast

Sax

Mall av stålmannenlogga

Penna

Börja med att skriva ut den bild du vill överföra till dekorplasten. Jag hittade min på nätet och skrev ut den på skrivaren. Klippte ut loggan och placerade på dekorplasten med hjälp av några tejpbitar. Rita av mallen och klipp efter de uppritade linjerna.

Klipp ut dekorplasten efter linjerna du ritat och fäst loggan på det underlag du vill ha den på. I detta fall, vitrinskåpet. Om det blir bubblor när du sätter dit dekorplasten kan du testa att spraya den klistriga sidan med lite såpavatten och försiktigt med svamp dra ut bubblorna, samtidigt som du fäster fast dekorplasten.Skåpet före:

Skåpet efter.

Vill ni se fler bilder från barnrummet hittar ni det här och här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar