Annons
Annons

Drömlik fotokonst och tips på vart man hittar ramar med smal ram

För nu snart ett år sedan träffade jag Jenny och Jens som är ett kreativt par där idéerna och kreativiteten aldrig verkar sina. Förutom att de är suveränt bra på det de gör så är de himla trevliga också.

Annons

Och nu sitter en av deras fina poster Lake på min vägg och den påminner faktiskt en hel del om vårt landställe. För den viken vi har på landet ser nästan precis likadan ut som denna, förutom att den inte är invaderad av stora bubblor 🙂

Av min son börjar jag så sakta lära mig att man ska vattna sina blommor. Han har verkligen gröna fingrar och pratar med sina blommor och tar hand om dem på ett sätt som han inte lärt sig av mig.

Tack vare det så har fikonträdet växt på sig så dant att jag var tvungen att plocka bort ett nytt skott och sätta i vatten så att den rotar sig och jag kan plantera ännu ett fint litet fikonträd.

Tänkte passa på att tipsa också. Vet att jag själv letat som en tok efter tavelramar med lite smalare kant och nu så har jag äntligen hittat det. Det finns både hos Hornbach och hos Clas Ohlsson.

DELA (45)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar