Annons
Annons

Drömmiga DIY att göra själv

Det finns så många fina projekt att inspireras av på nätet. Här kommer de DIY projekt som inspirerar mest. Som kräver lagom med tid och inte är alltför avancerade.

DIY inredning

foto : Anders Bergstedt source : 55 kvadrat

Annons

1. Det finns massor av sätt att klä sina väggar på och ibland behöver det inte vara svårare än att måla en träskiva med svart färg, lite slarvigt. Och plötsligt så har du fått något som vågar ta plats i rummet.

DIY inredning

Källa: Fantastic frank

2. En superfin tidningshållare skapar du av remsor av imiterad läder och en träring.

DIY inredning

Bildkälla: The Merrythought

3. Lite samma princip fast omvänt. Här är det ringen som får ta plats. Med en stor ring och en liten läderbit får du en vacker handdukshållare.

DIY sanghimmel

55 kvadrat Fotograf: Jonas Berg

4. En vacker sänghimmel får du genom att sätta upp gardinstänger i taket och på väggen och sedan hänga ett vackert överkast eller ett fint linnestycke som du smyckar med egengjorda tofsar. Hos Pysselbolaget ser du hur du gör egna tofsar.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar