Annons
Annons

Grönskande dukning till festen.

Det blev en hel del dukningsinlägg nu. Inte meningen att vara tjatig. Men jag tänkte att det kan bli lite mastigt att få allt i ett inlägg. Så därför delade jag upp det. Men som sagt i lördags hade jag 35 års fest och passade då på att duka lite extra fint.
matbord dukning kalas

Annons

Över bordet har jag hängt ett tunnt armeringsnät. Det är rester från när vi gjöt betongskivor till köket och badrummet. Med lite tråd i ändarna på gallret och krokar i taket så kunde jag hänga upp det ovanför bordet. I nätet trädde jag massa olika typer av gröna grenar såsom olivkvistar och eucalyptus. Tycker det blir så mysigt när man gör detta.

duknings inspiration till fest

På bordet lade jag stora blad, dukade med porslin från min favoritkeramiker Lotta Nilsson. Hur man gör servettvikningen hittar ni här. I varje vikt servett placerade jag en meny på kvällens mat.

vika servetter

Besticken lade jag i små bruna påsar och dekorerade dem med namnlappar. Här satt Helena min tidigare kollega och en pysslare som aldrig slutar imponera på mig.

dukning-kalas_4

Ett annat tips när man är så många är att det gör ingenting om man blandar stolar. Det blir bara charmigt. Det behöver inte vara så enhetligt.

 
matbord dukning kalas

dukning kalas servetter

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar