Annons
Annons

Dukningsinspiration till kalaset

På lördag blir det lite kalas här hemma och då tänkte jag passa på att duka lite fint. Så igår kväll satt jag och googlade fram lite idéer att inspireras av.

Det är verkligen ett av mina bästa tips. Använd Pinterest om du har ett projekt eller bara behöver inspiration. Då kan du enkelt spara dina bilder till ett inspirations kollage.

Annons

Lite så här tänker jag inför lördagen:dukning till festLocal Milk

Vackra gamla mässingsljusstakar i olika nivåer.

dukning-kalas4Etsy

Sen är det alltid trevligt med vackra servetter. Dessa tänkte jag vika på ett visst sätt. Men det tänker jag att jag visar lite senare när dukningen är klar.

dukning-fodelsedag2Lotta Agaton

En mörk duk på bordet, gör det lite mer dramatiskt. Kanske inte så somrigt. Men det struntar jag i. För jag tycker det är vackert.

dukning-fodelsedag3The Style co

Sen tänkte jag faktiskt hänga blommor och blad ovanför bordet. Det blir så ombonat då och skapar lite trevligare stämning. Så armeringsnätet jag hängde upp ovanför bordet tidigare ska upp igen. Fast nu med nya blommor och blad.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar