Annons
Annons

Dukningsinspiration till nyår

I förra veckan hade visade jag idéer till nyårsdukningen, men allting fick inte plats. Så här kommer lite fler idéer till nyårsdukningen. Eller vilken fest som helst egentligen, för detta tycker jag passar under alla årstider.

Det är få saker som kan göra ett så gott intryck som blommor och grönska. Här har man verkligen jobbat med massor av grönska för att skapa en gemytlig och ombonad känsla. Både ovanför bordet och på bordet som en grönskande girlang.

Hade jag själv gjort något liknande, så hade jag hängt upp ett armeringsnät i taket som man enkelt kan sticka in kvistar i och dessutom hänga en och annan ljuslykta.
1.

Här en något enklare dukning med bara en löpare i en vacker grå nyans som går i samma färg som väggen. Och här är de igen. De fina mässingsljusstakarna på träbordet som är så fina i sin enkelhet och tar in värmen i en ganska så kall färgskala.
2,

En fin detalj är att knyta servetterna med en enkel knut. Lite annorlunda men dekorativt.
3.

Ett annat sätt att dekorera servetterna och tallriken på är att göra en liten krans av ljung, som binds ihop med jutesnöre.
4.

Denna dukning liknar den på bilden högst upp men det är så vackert med blomsterarrangemang som ligger över bordet som en löpare. Här har även kvällens meny skrivits ut på fint papper och ligger placerat under besticken, med en olivkvist.
5.

————————————

Annons

Följ gärna Mormorsglamour i sociala medier så missar du inget. Facebook och Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar