Annons
Annons

Eftermiddagssol i mitt kök


eftermiddagssol-kok-schack_3Vet inte vad som hänt. Men det är verkligen sen uppdateringen av bloggen som jag har återfått behovet av att uttrycka mig i bild. Det är något som varit efterlängtat och jag har under lång tid, haft svårt att skriva här inne.

Annons

Varje dag har känns som att:- Jaha. Vad ska jag skriva idag om då? Men nu så hittar jag uppslag överallt och har återfått lusten till att fotografera till bloggen.eftermiddagssol-kok-schack_2Så det kanske kommer dugga lite tätare mellan inläggen framöver. Jag kan inte lova något. För när det kommer till bloggen brukar det bli precis tvärt om mot vad jag lovar. Vi får helt enkelt se och så hoppas jag att lusten fortsätter att hålla i sig.eftermiddagssol-kok-schack_4Var bara tvungen att ta en bild på all sol som strålade in genom köksfönstret i all hast när jag sprang in för att hämta en skjorta. En skjorta sydd av en gammal tröja,pappas smokingskjorta och virkade dukar. Som ska till utställningen på Tekniska museet, tillsammans med två lampor. Håller på att förbereda allt som ska med dit.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar