Annons
Annons

DIY: Har man lovat så! Dags att kavla upp armarna och göra en egen adventskalender

I ett svagt ögonblick hör jag mig själv säga att det absolut går bra… att jag lovar att göra egentillverkade adventskalendrar med små paket till båda barnen. Vet helt ärligt inte hur jag ska hinna det. Men det är nästan det enda som min äldsta son önskade sig i födelsedagspresent. Så då är det bara att se till att få tid för det. Idag googlade jag lite inspiration till vad man skulle kunna hitta på och hittade så fina idéer.

Annons
diy adventskalender

Foto & idé: Sofia Vusir Jansson Mokkasin

Mokkasin har gjort en riktigt fin adventskalender av huslådor med flaggor på toppen som hon numrerat. Och ställt allt i en vit hylla för att samla ihop dem.

Eller varför inte göra en adventskalender som blir lika fin sen när julen är över. I form av en drömfångare.

diy adventskalender

Foto & idé Erlend Morning creativity

Vet att jag skrivit tidigare om denna kalender. Men jag tycker den är så klockren och gjord av Morning Creativity. Med 24 toapappersrullar och lite omslagspapper och kartong fixar man enkelt den här julkalendern.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar