Annons
Annons

Elisabeth Heier säljer sitt läckra hus

Elisabeth Heier är en bloggerska jag följt länge. Hon är superinspirerande och har ett jättevackert hem. Nu är hennes hus till salu och det är alltid kul att se ett hem från lite fler vinklar än de vanliga.

Annons

kok med putsade väggar

Riktigt snyggt kök med putsade väggar och en stilren fläkt med hyllplan som löper hela väggen.

stillebenvardagsrum

Vardagsrumsväggen är precis nymålad en en snygg beige ton och inredningen går i svart vita toner med träinslag och grått.

badrum

Riktigt fint handfat i betong.

sovrum barnrum vardagsrum diy bank

Och vem vill inte krypa upp i denna mysiga hörna och blicka ut över skogen och träden. En platsbyggd möbel i fönstret med stommar från IKEA. Har haft denna bild som inspiration under ett bra tag, där jag tänkt att bygga en liknande möbel i vårt fönster i vardagsrummet.

Fotograf: Elisabeth Heier

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar