Annons
Annons

En bra start på helgen…

Vi har börjat med en tradition, ja jag kan nog säga det nu, för det är mer än tre gånger vi gjort det. På fredagar flyttar vi ut hela familjen ut i ateljén, lagar lite extra god mat, bastar  och hänger.

Annons

Det blir en riktigt bra start på helgen och hela familjen samlas, ibland kommer vänner över, ibland är vi helt själva. 
Den bästa dagen är enligt mig fredagar, för jag är uppväxt med lite samma tradition. Att på fredagar samlas man, hela familjen och umgås, sitter länge vid bordet och pratar och äter god mat. Den traditionen är något jag verkligen vill föra vidare till mina barn.
Hur gör ni? har ni något liknande på helgen?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar