Annons
Annons

En bransch med lite yta och mycket kärlek…

I torsdags var jag på middag hos Marbodal som lanserade en ny kökskollektion ritad av Tomas Sandell. Det var min kollega Pella Hedeby här på Elle Decoration som så fint stylat hela miljön. Tack vare hennes proffsiga styling så kändes det som att kliva in i ett ombonat hem. Ett hem som man aldrig ville gå ifrån. Skulle gärna vilja besitta hennes fingertoppskänsla när det kommer till inredning. Men det är verkligen inte det lättaste, Daniella skriver just om detta. Om konsten att lyckas bli en bra stylist.

Annons

marbodal kök pella hedeby

mambodal kök pella hedeby marbodal kök pella hedeby marbodal kök pella hedeby

Det var en toppenkväll med fina vänner runt bordet. Hade bland annat Svante som bordsherre och jag har sagt det förut, men jag är så glad över att få hänga med denna kloka, omtänksamma man som även är min chef. Tänk om fler chefer skulle vara som han. En man som leder genom att lyssna på sin magkänsla.

Kvällen blev lång och det var verkligen ett toppengäng med inspirerande människor vid mitt bord. Vet att jag sagt det förut men det är verkligen en ynnest att få träffa så många fina människor som jobbar med det de brinner för. Och som har hjärtat på rätta stället. Det här med att detta är en kvinnobransch och att det skulle vara mycket knivhugg i ryggen just för det, är ingenting jag upplevt. Snarare tvärt om, det är verkligen en stöttande miljö, där alla vet hur mycket jobb som krävs och därför stöttar varandra. En bransch med lite yta och mycket kärlek.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar