Annons
Annons

En dag i Strängnäs

Nu är det sommarlov för äldsta killen och den här veckan har han gått på kulturskolan i Strängnäs på deras sommarskola i bild & form. Så de har fått prövat på Grafik, akryl & akvarellmålning och imorgon är det schablontryck. Edvin strålar av glädje när jag hämtar honom och säger att han gärna hade målat några timmar till. För det var så roligt. Jag får erkänna att jag blir lite extra i varm i hjärtat att han tycker det är roligt.

Annons

Medan kulturskolan höll på fick jag gå runt på stan och vänta på att det skulle bli klart, det är knappt att jag tjänar någon tid på att åka hem igen. Eftersom det ligger en bit bort från oss. Dessutom har jag jobbat en sommar i Strängnäs, så det var toppen att kunna njuta av den fina lilla stan igen. Fiket fick agera arbetsplats för dagen, älskar att man kan ta med sig jobbet så enkelt nu för tiden. 

Lunch blev på Grassagården, ett jättemysigt ställe inhyst i låga 1600-tals hus med faluröda väggar.och inredningen är så där vacker och tidstypisk.

Åt en jättegod chevre & rödbetssallad.Sprang en sväng förbi mitt tidigare jobb. Hos keramikerna Per Hammarström, som gör de allra vackraste och fantasifulla skulpturerna. Att se han dreja är en fröjd för ögat och ett tips till dig som är intresserad av Keramik så har han öppet in till sin ateljé och butik. Så då kan du, om du ha tur, se han dreja upp riktigt stora och avancerade saker. En annan fick knappt ihop en skål på en hel sommar, så respekt för keramikeryrket, det har jag verkligen.Sen var det dags att hämta Edvin och vi åkte hemåt, med hela bilen full av målningar.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar