Annons
Annons

En diskho i badrummet? Kan man ha det?

ikea_badrum_med_vardagen_inspiration_1Måste bara tipsa om de här fina linnehanddukarna som Pella stylade vårt badrum med för plåtningen till IKEA livet hemma. Så himla fina. Och passar lika bra i köket som i badrummet.
ikea_badrum_med_vardagen_inspiration_2Om ni undrar över handfatet så är det faktiskt en diskho som jag valde att sätta in i badrummet. Tycker den var så fin i sin form och ville ha något rejält i badrummet som passade ihop med putsen och betongskivan. Så för er som undrar. Det går finfint att ha en diskho i badrummet 🙂

Annons

Styling: Pella Hedeby och bild Sara Medina Lind

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar