Annons
Annons

En galet snygg hylla…

Foto: Sofia- Sofias inredning

Sofia på Sofias inredning har gjort den här superduperduper snygga hyllan av både vintage lådor och lådor som hon snickrat ihop själv. Den är så fantastiskt läcker och man vill genast sätta igång och samla ihop ett gäng lådor för att sedan sätta ihop till en fin hylla.

Annons

Det som lyfter hyllan är sättet hon kombinerat de gamla hyllorna som tar in värmen, tillsammans med det vita avskalade. Några av hyllorna är målade i ljus turkos färg och plockar upp färgen i tapeten i bakgrunden.

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar