Annons
Annons

En händelserik vecka och en girlang av eukalyptusblad

 

Det har verkligen varit full fart denna vecka, eller så känns det som jag sagt sen det hösten satte igång. Det har varit full fart hela tiden. Idag blev det dock en lite lugnare dag, eftersom jag är hemma och vabbar.

Annons

diy julpyssel eukalyptus girlang

Ibland är det skönt med lite vabb, så man hinner stanna upp och pausa lite i livet. Sen är det inge roligt när barnen är sjuka.

Som egenföretagare är det svårt att ta ledigt en hel dag spontant, det finns ingen som täcker upp för en när man är ledig. Så vabbandet har blandats med lite jobb. Men dock i en helt annan takt än vanligt.

diy julpyssel eukalyptus girlang

Hela ateljén är full av julblommor och jag har fortfarande en hel del Eukalyptus kvar från tidigare jobb. Så jag tog helt enkelt de små spröda bladen och trädde på ett snöre. Först testade jag att trä på bladen på sytråd, men det var för glatt så bladen åkte ihop hela tiden. Det gick enklare sen när jag trädde på det på jutesnöre. Då stannade bladen kvar där man placerade dem.

diy julpyssel eukalyptus girlang

Så fick det bli en enkel och väldoftande girlang.

diy julpyssel eukalyptus girlang

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (33)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar