Annons
Annons

En hängande hammock av lastpall, som en dröm under ett altantak

Under den här sommaren har det verkligen växt fram hur mycket jag gillar att hänga. Jag vill ha många hängställen i trädgården, där man kan ligga och läsa en bok eller lyssna på musik eller titta på play på paddan.

Annons

Har länge funderat över att bygga en hängande hammock, en sån man ser i de amerikanska filmerna som hänger i taket. Tänkte då att man skulle hitta en gammal bänk eller hammock som man fäster rep i och hänger upp i taket. Men det har varit svårt att hitta någon trasig hammock. 

Idag såg jag dessa fina bilder som Pella Hedeby gjort för Livet hemma, Pella slutar aldrig imponera på mig, allting hon rör vid blir fint och inspirerande. Här har hon använt sig av en lastpall i större format, det finns faktiskt och vi hade massor på tomten när vi byggde. De används oftast för att transportera virke på. I lastpallen har hon borrat hål i varje hörn och fäst rep genom hålen, som sedan satts fast i altantaket. Supersnyggt!

Foto: Sara Danielsson

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar