Annons
Annons

En helt fantastisk inredningsbutik

I flera år har jag funderat på att ta en sväng förbi Artelleriet, när man ändå är i Göteborg och turistar. Men det har aldrig hunnits med. Men så äntligen när jag var i Göteborg senast, lyckades jag svänga förbi några minuter och insupa den fina miljön.Det märktes verkligen att man handplockat varendaste liten detalj, allt noga utvalt och omsorgsfullt utplacerat. Så det var så där vackert, inspirerande och läckert som jag faktiskt föreställt mig. Älskar den här lite bohemiska stilen, ombonat och många olika stilblandningar.Dessutom kändes det som att det fanns något för allas plånbok oavsett om den var stor eller liten. Och det tycker jag är himla bra, för det finns inget värre än när man kliver in i en butik och precis allt kostar över 1500kr och över, även om det så är en liten tändsticksask.Såklart att jag lyckades få med mig något, men det tänker jag inte visa idag 🙂 utan det kommer en annan dag. Hade i och för sig kunnat köpa hela butiken om plånboken hade tillåtit och om jag bott i en herrgård och inte åkt tåg utan lastbil.

Annons

Men nu bor jag varken i en Herrgård, har inte heller någon välfylld plånbok och lastbilen syntes med sin frånvaro.

Kan nästan tro att detta är ett sponsrat inlägg, men det är det verkligen inte. Jag råkar bara ha hittat en helt suverän inredningsbutik, synd att den ligger så långt bort bara. Säg till om ni har tips på någon liknande affär i Stockholmsområdet.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar