Annons
Annons

En kväll jag aldrig kommer glömma.

duknings inspiration till fest

Igår så var det dags att fira 35 år på denna jord och jag hade bjudit in fina människor i min omgivning som jag tycker är roliga, inspirerande och som jag visste att det skulle bli en trevlig kväll med. Önskade mig inga presenter utan min största önskning var att alla skulle följa med ut och dansa.

Annons

Alla var toktaggade och kvällen innefattade färd till stan i en väääldigt lång bil som tjejerna bokat som överraskning. Lekar som gjorde att vi skrattade så jag har riktigt ont i magen och spontandans som gjorde att vi knappt hade tid med desserten. Den gamla fiolen från 90 talet fick även den komma fram. En riktig höjdarkväll och en kväll jag sent ska glömma.
kok

På dagen gick den mesta av tiden åt till att fixa iordning festen. Jag hade faktiskt tagit hjälp med maten. Så den behövde jag inte tänka på. Men det var dukning och piffning av ateljén som tog sin tid. Ballonger måste man såklart ha på sitt födelsedagskalas
helena nord

En liten sneakpeak på dukningen som jag tänker kommer senare i veckan. När jag hunnit göra lite steg för steg bilder.

dukning-kalas_12

Nu så ska här vilas.  Lite trött i ögat. Men inte så farligt som jag trodde, för den här kvällen gav mig så mycket energi.

Ta hand om er och ha en fin söndagseftermiddag <3

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar