Annons
Annons

En lägenhet med strukturer och hög takhöjd inredd i modern stil

till salu matplats

När jag såg dessa bilder på en lägenhet till salu på Nybergsgatan i Stockholm hos Anna Leena Leino som stylat lägenheten. Så föll jag pladask. Gillar allt! takhöjden och stukaturer kontrasterar mot den moderna inredningen.

Annons

till salu sideboard

till salu sovrum

De lurviga kuddarna i sängen gör att man hajar till lite. Och jag tycker det är kul när man vågar gå utanför ramarna.

till salu vardagsrum

Den snygga skulpturen på sidobordet vid soffan sätter pricken på i:et i vardagsrummet.

till salu vardagsrum

Själv är jag precis klar med att ha inrett ett helt tomt hus på 130 kvm tillsammans med Ida Överby. Känns som att jag har burit möbler i flera veckor. Men nu så är det äntligen klart och fotograferades idag. Så jag har sån respekt för de som sysslar med homestyling. Roligt men riktigt slitigt jobb.

Styling: Annaleena Leino Fotograf: Adam Helbaoui, Kronfoto för Alexander White

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar