Annons
Annons

En lägenhet till salu att förälska sig i. Med både nött, nytt och gammalt.

husmanhagberg-maklarbild-skonahemFann den här fina, charmiga lägenheten hos HusmanHagberg. En salig blandning av kantstötta möbler och föremål. Ett personligt hem, med mycket kärlek, fina pysselprojekt och känsla. Allt annat än de sönderstylade mäklarobjekten som är så vanliga idag.

Annons

Blir extra glad när man springer på såna här guldkorn.
husmanhagberg-maklarbild-skonahem2En hängmatta inomhus är något som jag funderat på länge, har inte hittat den perfekta platsen bara. Men här gör den sig så fint i hörnet i närheten av den fina kojan.husmanhagberg-maklarbild-skonahemhusmanhagberg-maklarbild-skonahemSnyggt modernt kök där luckorna målats i mörkare färg på nedre delen av köket. Det ger köket en snygg avdelning. Det moderna köket med läderhandtag möts upp av gamla slitna möbler för att skapa en fin harmoni.husmanhagberg-maklarbild-skonahemhusmanhagberg-maklarbild-skonahemSnygg skrivbordshörna där väggen i hyllan klätts med kork. Vilket gör det enkelt att fästa upp viktiga saker och meddelanden på väggen
husmanhagberg-maklarbild-skonahemDet är inte ofta man ser en trevåningssäng. Så fint inbyggd med stående panel som gör att den smälter in i rummet. .husmanhagberg-maklarbild-skonahemHelt bedårande barnrum, med en vacker gammal soffa som dekorerats med en sänghimmel för att skapa extra myskänsla.
husmanhagberg-maklarbild-skonahemFin upphängning av kopparrör.husmanhagberg-maklarbild-skonahemSå den fina hallmöbeln av gamla verktygshurtsar.husmanhagberg-maklarbild-skonahemhusmanhagberg-maklarbild-skonahem

Bilder lånade med tillstånd från HusmanHagberg

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar