Annons
Annons

En paus från bloggen som skulle vara i två dagar blev längre än tänkt.

Har fått en hel del frågor om hur det är och vart jag tagit vägen. Så tänkte att det är på tiden att jag kikar in här och berättar…

För några veckor sedan bestämde jag mig för att ta en paus från bloggen, tänkte att den skulle vara i två dagar. För att hitta inspirationen och tillåta mig att bara vara. De två dagarna gick fort och med galet mycket jobb så har jag helt enkelt inte hunnit att uppdatera bloggen.

Annons

För den tiden som funnits över har varit sena kvällar och med en liten bebis i magen så fanns inte orken till att sätta sig framför datorn.

Så pausen blev längre och längre och jag insåg hur mycket kraft och energi jag tidigare lagt ner på bloggen. Tid som nu gick åt till att göra annat.

Jag kommer inte sluta blogga, utan den kommer att fortsätta att uppdateras.  Men kanske inte lika frekvent som tidigare. Nu ska jag försöka att stanna upp och ta in att det snart kommer in en till person i vårt liv. Hinna njuta av detta och bara vara.

Vill ni inte missa något så häng med mig på Facebook.

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar