Annons
Annons

En sån där vacker nättidning

Här jobbas det på för fullt för att hinna ikapp allt som ska göras, en sån där vanlig måndag. En snabb sväng förbi IKEA ska även hinnas med, för att inhandla en skåpstomme som jag missat till köket i ateljén. Hade fått för mig att de på IKEA hade skrivit fel i plocklistan och tog helt sonika bort ett bänkskåp, fastän det stod klart och tydligt på plocklistan att den skulle packas med. Hmmm… ibland är det bra att lita på folk, speciellt såna som ritar kök hela dagarna i ända :). Jaja, bara bita i det sura äpplet och åka tillbaka med svansen mellan benen och inhandla det lilla skåpet.

Annons

Bänkskiva i betong håller på och gjuts och snart sätter kaklingen igång av hallen, tjooohoo! vad roligt!

I kväll ska jag lägga mig skönt i soffan, sträcka ut och läsa en av de finaste nättidningarna jag stött på. SOFFA, älskar deras bildspråk och framförallt deras inspirerande DIY:s och kan verkligen rekommendera.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar