Annons
Annons

En trevlig morgon med massor av inspiration #ÖppetHusligheter

Igår morse var det dags för #Bloggfrukost som anordnades av min bloggkollega Maria Soxbo. Ida Magtorn kom och presenterade sin fina bok Home Stories, med massor av idéer och ett formspråk som verkligen tilltalar. Vi var hos Brandstationen, en butik på Söder i Stockholm som jag helt missat, även om jag tidigare sett att mina bloggkollegor skrivit om den.

Annons

Har lyckats gå förbi den massor av gånger fast jag gått på Hornsgatan. Men vilken butik sen. Definitivt en av mina favoriter! Personliga saker, med humor och fina prylar som du inte hittar i många andra affärer. En blanding av mestadels gammalt, men även nytt och saker från hela världen.

Morgonen kunde inte börja bättre, hann även träffa min andra bloggkollega Helena där och det var lika trevligt som alltid.

Idag har jag haft finbesök av Karin och vi har fotat reportage hela dagen lång. Riktigt roligt!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar