Annons
Annons

En tvåa för fyra- så inreder du sovrummet smart så alla får plats

Det här är verkligen bilder som florerat runt på många bloggar för en tid sen. Men för er som missat så finns det massor av smarta lösningar i sovrummet som inspirerar. 

Här hemma går vi och planerar hur vi ska göra om äldsta sonens rum och då ska vi absolut göra något liknande med STUVA förvaringslösning i botten som man lägger madrassen på sedan. Supersnyggt. även kanten de gjort på sängen är snygg och stilren så något sådan får det bli.

Denna tvåa inhyser två barn och vuxen i samma sovrum och jag tycker de avgränsat det stora sovrummet så finurligt med glaspartiet. Som gör att rummet får en helt annan känsla, det blir luftigt och ljust. Dessutom blir det fler väggar att ställa förvaringen mot.Bilder Stadshem

Annons

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar