Annons
Annons

En vacker ljuslykta från Zetas trädgård 

En av de bästa sakerna med detta jobbet är de dagar man får åka runt till sina favoritställen och inhandla rekvisita. Just nu är det jul för hela slanten som ska göras. Det tog en lång stund innan jag ens kunde föreställa mig jul och tänka ut idéer inför det.

Annons

Men nu är jag på banan och idéerna ploppar upp.

Zetas sprang jag på den här fina ljuslyktan som nu agerar växthus, har spanat in den lyktan i många år och nu fanns den till halva priset. Det var en liten spricka i glaset, men jag tänkte att det gör inget. Den är så fin ändå. Så den fick  hänga med hem tillsammans med rekvisitan, julblommor, julpapper och granris.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar