Annons
Annons

En vecka med huset fullt av människor och en och annan katt

Nu så är det dags att ta helg efter en vecka med ett helt team av människor. Min bloggkollega Isabelle McAllister med ett helt stall av människor var över under fyra dagar och vi gjorde en reklamfotografering.  Jag hade turen att få assa under dagarna. Det har varit en himmelens massa flyttande av möbler och styling. Precis så som det alltid är när man bygger upp bilder.

Annons

Inser att den mörka tiden är på väg in och allting blir så mycket enklare med en dagsljuslampa.

En av statisterna, grannens fina katt.

Jag vet… det här är lite nördigt. Men även en kaffefläck på bordet kan vara jäkligt snyggt på bild. Det var det sista spåret av dessa dagar. Och det känns redan lite konstigt när alla människor plötsligt lämnat hemmet. Har liksom vant mig vid människor överallt.

Nu så, loggar jag ut och tar helg. Hoppas att ni får en fin sådan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar