Annons
Annons

Enkelt sätt att förändra loppisfyndet

Kom ni ihåg den här lampan från förra inlägget? Lampskärmen i glas tilltalar mig inte så mycket, däremot formen på lampan, den är enkel med en tidslös design. Så jag såg förbi lampskärmen som enligt mig inte passar med den stilrena armaturen. 

Annons

Jag skruvade helt enkelt bort lampskärmen och satte i en stor glödlampa. Denna med LEDljus i sig. För det finns faktiskt stora glödlampor med LED-lampor i sig. Med helt ok ljus också.Vips så fick lampan ett helt nytt utseende. Nu ska den in i vardagsrummet och agera läslampa.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

9 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar