Annons
Annons

Ensamhet och ingenstans att bo

Det kan kännas väldigt obetydligt och ganska inskränkt ibland när man skriver om inredning och pyssel. Såklart handlar inte hela mitt liv om detta. Jag är verkligen en tänkande människa. (kanske tänker lite för mycket i bland, för mitt eget bästa) men jag tycker det är så viktigt att man stannar upp, reflekterar över sitt liv och över andra människor. För alla har det inte toppen på julen. För många innebär det ångest, ensamhet, fulla föräldrar och långt ifrån det där varma ombonade familjära känslan som haussas upp just nu både i tidningar, tv och bloggar. 

Annons

Krickelin skrev ett sånt tänkvärt inlägg i måndags, som verkligen får en att reflektera och inse att det är ett privilegie att man har en fin familj som tar hand om varandra och att vi faktiskt både har husrum, trygghet, en jul utan fylla och mat på bordet.

Så tänk lite extra på dina människor i din omgivning. Är det någon som behöver lite extra stöttning? Är det någon som kommer att sitta ensammen på jul? bjud in hen till din jul. Sänd dina tankar, handlingar och omtänksamhet till en annan medmänniska.

För det är väl vad julen egentligen handlar om? Att människor ska få ha det bra, tryggt och varmt.

Bild: lånad från Stadsmissionen

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar