Annons
Annons

Ett inspirerande dygn med fina fina människor i Varberg <3

varberg

Kristin hörde av sig för ett tag sedan och undrade om vi ville komma ned till Varberg och umgås alla bloggar tillsammans. Vi har träffat varandra några gånger på olika event. Men då finns det inte alltid tid att prata så länge, för det brukar vara så mycket folk och tiden går så snabbt. Och nu skulle vi få se varandra under ett helt dygn och hinna lära känna varandra.

Annons

Vi tog in på Varbergs Stadshotell & Asia Spa och på hotellrummet så hade Kristin ställt in ett paket.

Bara en sån sak får en att bli alldeles varm i hjärtat. Jag fick en grå härlig klänning, som passar perfekt till en gravidkropp som denna.

varbergs stadshotell

Ett dygn tillsammans med Kristin, Pella, Daniella och Malin gick så fort. Och jag är så tacksam över att få träffa så fina människor. Vet att jag brukar skriva om det ofta, men jag tycker det är så viktigt att omge sig med genuina jordnära människor och hela bunten är just precis så.

varbergs stadshotell

Efter en natt med inte så mycket sömn. Som inte berodde på sängen, utan på bebisen i magen. Tror den hade foten under mina revben, vilket gjorde att det gjorde rejält ont under natten och jag inte sov så många timmar. Men det gjorde inget för jag var alldeles påfylld av energi efter våra samtal.

varbergs stadshotell helena nord

Ja som ni ser, magen den växer mer och mer…

Jamen hur lyxigt är det inte att vakna upp i egen takt och hinna läsa lite. Det är såna stunder som sätter guldkant på vardagen.

varbergs stadshotell

Så fin bokhylla i entrén.

varbergs stadshotell

Efter en toppenkväll så var det dags att bege sig till Kristin för att äta lunch. Och där har jag tagit så mycket bilder att jag inte ens vet vart jag ska börja. Det förtjänar ett helt nytt inlägg i sig…

DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar