Annons
Annons

Ett vackert vykort med hantverk

För några dagar sedan fick jag ett sånt fint vykort med filmer från Christoph Finkel. Träffade honom på Formex för två år sedan och fashinerades över hans hantverk, men även timida och ödmjuka person. Dessa är några av alla vackra skålar i trä han tillverkar och här hittar ni en film där ni ser hur varje skål tillverkas efter träets förutsättningar. För en hantverksnörd som en annan är detta ljuv musik, man får sån respekt för duktiga hantverkare, det ligger så många års träning bakom och man blir så varm i hjärtat.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar