Annons
Annons

Familj i köttbyn

Nu så har jag hunnit komma hem från Köpenhamns resan och hunnit smälta alla intryck. Det är alltid kul att se skillnader mellan de stora städerna.

Jag upplever Köpenhamn som en väldigt avslappnad stad. Jag menar det är inte var dag man får se en 70 årig rosa tant cykla runt på sin blommiga cykel med blommor i korgen, för att i nästa stund mötas av ett cyklande ekipage med högtalare större än cykeln och  o musik som pumpas ut högt så att jag till en början trodde det var en spelning på närliggande stadion.

Annons

Här sitter folk avslappnat på trottoarerna och det känns som att det är ett skönt häng.

kodbyen köpenhamn

Det som skiljer Köpenhamn från Stockholm är att det fortfarande finns gamla pärlor kvar, som inte sönderrenoverats nervöst utan fortfarande är sådär skönt operfekta. Och det känns som att det sprudlar av kreativitet.

Jag var på Sandbergs pressevent där de lanserade den nya kollektionen Familj. Vi var i Kodbyen, ett gammalt industriområde med vackra byggnader och slitna dörrar. Sånt som jag bara älskar! Vi spenderade dagen och kvällen i Lise Grues ateljé. Hon hade designat delar av kollektionen.

sandberg tapeter familjen

Det var ett sånt skönt gäng av människor. Som man bara ville fortsätta att hänga med. Det är inte alltid man kan räkna med det när man går på pressevent. Men detta var som att hänga med sina bästa vänner. Skönt avslappnat och mycket skratt.

Träffade min bloggkollega Hej Regina för första gången. Sån fin tjej!

kodbyen kopenhamn Ella_415-21_interior_457x720_72_RGB

Jenny från Dosfamily med hennes man Jens var också där. För de hade stylat och fotat alla pressbilder till denna kollektion. Bara älskar bilderna, de är sådär skönt operfekt perfekta och alltid med en lite tvist. Superfina och härliga människor dessutom.

sandberg tapeter famljenkodbyen-kopenhamn  sandberg tapeter familjen

Det är alltid så kul att höra hur processen går till när man designar saker. Här ser ni de första skisserna som nu utmynnat i tapeter som ska upp på väggarna.

sandberg tapeter familjenAgnes_414-27_interior_480x720_72_RGB

Sen måste jag bara avsluta med min favorit av pressbilderna som Jenny och Jens gjort. Denna! Bara älskar den och önskar genast att jag hade en vinröd sammetssoffa hemma, ett björnbord och en stor mässingslampa.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar