Annons
Annons

Får äntligen avslöja en hemlis

I lördags möttes detta gänget upp hos Gina för att planera December månads kreativa julkalender. Från vänster till höger: Annie, Helena, Helena och jag (Helena) haha.. det är något särskilt med pyssel och namnet Helena. Sofia, Gina, Mina, Karin och Freja,

Annons

Malin, Maria och Lina saknades i lördags men kommer att bidra med lika mycket inspiration. Vi är alla bloggare med inriktning mot pyssel och matlagning och i December månad kommer vi släppa en julkalender med 25 kreativa inlägg om pyssel, matlagning och jul.

Det är så otroligt roligt att träffa alla dessa drivna människor och idéerna bara sprutar. Man får sig verkligen en rejäl energikick och tankarna på möjliga projekt bara snurrar runt i huvudet. På ett bra sätt.

Gina hade dukat upp en helt fantastisk buffé med bullar och bröd.Freja, Annie och Vilgot satt och pysslade medan vi entusiastiskt planerade julen.Tänk vad häftigt att jag har träffat alla dessa fina och drivna tjejer tack vare att jag en gång för 7 år sedan startade en blogg, utan bloggen hade jag nog aldrig stött på dessa och tänk så mycket roligt jag hade missat då.

Nu är det bara 15 dagar kvar tills julkalendern sätter igång…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar