Annons
Annons

Får verkligen TV4 göra så här??!

lastpall vaggaBilder lånade från Creme Anglaise

I förra veckan skrev jag ett inlägg där jag ställde frågan hur mycket som är tillåtet att kopiera? Tänkte ta upp ett sånt klockrent exempel som inte kan bli tydligare. För två år sedan skrev jag om den här fina bebissängen som Creme Anglaise  ett franskägt företag tillverkar och säljer av återvunna lastpallar. Tycker den är så otroligt fin!

Annons

Döm om min förvåning när TV4:s program Äntligen hemma gjorde en exakt kopia i deras program. Till och med stjärnorna på vaggan är placerade på samma ställe. Det är här jag blir lite mörkrädd! För det här är enligt mig ett klockrent exempel på när kopiering har gått för långt.

Vad tycker ni?

lastpall vagga TV4 antligen hemmaBild lånad från Äntligen hemma TV4

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar