Annons
Annons

Färga in bomullstyget i Schibori teknik- Video med steg för steg från Formexmässan


Igår var det som sagt Formex mässa och i en del av mässan fick man testa att färga in vitt bomullstyg i Schibori teknik. Det var Handarbetets vänner som stod och instruerade hur man skulle göra. Jag fick hjälp av Karin att spela in en liten video på hur man kan göra ett av alla fina mönster. Sök på Schibori så får ni ser massor av olika mönster man kan göra. Riktigt kul och väldigt enkelt om man har alla saker man behöver.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar