Annons
Annons

Favoriter från Formex

Den största favoriten på Formex är de vackra förvaringslådorna för plåster och tops som gjuts för hand i betong av Anna Christians.

En annan favorit som jag insett efter att ha läst lite bloggar inte bara var min favorit. Var Carina Seth Andersson som formgivit de vackra glasvaserna åt Skruf som påminner om ekollonvasen från Svenskt Tenn men dessa i version: Mycket större! De känns lätta och vackra i sitt formspråk. De kommer säkerligen dyka upp i ett och annat stylat reportage framåt hösten. Svårt att ge dem rättvisa på bild med det svåra mässljuset bara.

Annons

Något som var svårt att undvika var lamporna med glaskupor och stadig fot som verkade finnas i alla möjliga utföranden och något som verkligen kommer komma ordentligt i höst. Vi har tidigare sett den skymta förbi i ett och annat reportage men nu känns det som att var och vartannat företag satsar på denna typ av lampa.

Sen avslutar jag med en bild på dessa bestick som jag egentligen tror bara var rekvisita, eftersom jag inte hittade utställarens namn. Men tänk er en juldukning med detta rustika slagbord och sen dessa fina bestick till. Man kan riktigt känna julkänslan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

25 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar