Annons
Annons

Ferm Livings pyssliga jul

Det är som att pysselgenen gör sig påmind när jag ser dessa bilder. Så många fina saker och idéer som man verkligen kan inspireras av.

Varför inte göra en fin paketdekoration i fimolera att knyta fast på paketet med ett snöre. Eller sy en fin vimpel av pappersrester.

Annons

Eller vika en alldeles egen stjärna i papper.Slå in paketen med tapetreseter och en ett enkelt band med en julgransdekoration på.

Vika enkla diamanter att hänga i granen. Har i tidigare inlägg gjort flera olika diamanter att hänga i granen. För olika modeller och beskrivning titta här, här och här.

Börjar ni känna att julen är på väg eller är det bara jag som är lite arbetsskadad, som poppar julmusik på hög volym och julpysslar för fullt till flera olika jobb samtidigt?

 

Bildkälla: Alla bilder från Ferm living

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar