Annons
Annons

Fiffty shades of grey i köket

Tiden springer iväg och det är inte alltid jag hinner skriva om alla saker som händer här hemma. Just nu är det köket som håller på och får sig en omgång färg och lite mer mysfaktor. Eller färg och färg, snarare Fifty shades of grey :)Har aldrig riktigt trivts i köket. Det blev fel planlösning från början när vi byggde huset.

Så jag försöker sakta att göra om för att skapa lite mer stämning.

Det runda bordet som är från mitt barndomshem har fått flytta in igen och fått lite ny färg på sig. Hur det såg ut för flera år sedan kan ni se här. Det är så trevligt med runda bord, det blir automatiskt att det är lättare att prata med alla eftersom man ser varandra bättre vid ett runt bord. 

————————————

Annons

Du kan även följa Mormorsglamour på Facebook och Instagram @mormorsglamour


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar