Annons
Annons

Fin idé till hallen att inspireras av – Gör en egen klädhängare av trädgren

DIY gör en klädhängare av trädgren- Wrede fastighetsmäkleri  Bild: Wrede fastighetsbyrå

Tycker den här hallen är så fin. Men kanske främst för den fina klädhängaren som de gjort genom att hänga upp en trädgren i remmar i taket. Ja du behöver två rejäla krokar i taket också för att kunna hänga upp den.
Trädgrenen som klädhängare mjukar upp det annars ganska stela intrycket i hallen pga av alla räta linjer och lyfter det till nästa nivå.

Annons

Och det är ett av mina bästa tips till inredning. Blanda gärna motsatser med varandra, alltså räta linjer mot mjuka former. Och ta gärna in en detalj som får dina besökare att höja på ögonbrynen. Kanske en galen skulptur eller varför inte en trädgren?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar