Annons
Annons

Fina förvaringspåsar i papper och tyg

Annons

Nu har jag sprungit på ett sånt där suveränt DIY tips igen. Det är bloggen My second hand life som visar hur man gör smarta förvaringspåsar av papperspåsar och lite tyg. Riktigt snyggt och perfekt till allt småtjafs som ligger och skräpar, eller varför inte som en fin kruka till blomman?! För mer information om hur man gör tittar ni in här.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar