Annons
Annons

Finaste inredningsbutiken i Stockholm

Har under några år varit på väg att besöka Love Warriors butik som ligger i Sköndal utanför Stockholm. Men det har liksom inte blivit av. Förrän i dag. Och jag ångrade mig inte en sekund!

Så himla fint showroom och hade jag haft råd hade allt fått flytta hem till mig.

Annons

inredningsbutik stockholm love warriorsinredningsbutik stockholm love warriors inredningsbutik stockholm love warriors  inredningsbutik stockholm love warriors  inredningsbutik stockholm love warriors   inredningsbutik stockholm love warriorsinredningsbutik stockholm love warriors

Det var svårt att lämna denna butik helt tomhänt. Så en sak fick följa med. En sak som jag spanat på i ett år och nu så slog jag till. Tänkte att jag skulle visa det lite senare. När jag hinner ta fram kameran.

Ha en fin kväll nu! Själv ska jag krypa upp i soffan och titta på Mandelmanns trädgård. Så fint program och jag är imponerad av Mandelmannarna som lyckas driva runt allt det för egen hand, med en fin helhetssyn om djur och natur. Och en tanke om att kunna vara självförsörjande.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar