Annons
Annons

Fixar det sista bakom kulisserna

Kikar in och säger Hej! Det kanske inte händer så mycket på bloggen just nu, men som vanligt händer det desto mer bakom kulisserna. Här fixas det sista eller ja vad ska man säga, kanske inte det sista utan det mesta bakom kulisserna. För på torsdag kommer Frida och gör ett reportage, vi ska binda vackra anteckningsböcker. Men ja, det är en del att göra här hemma eftersom huset kanske varit lite upponer vänt senaste tiden. För jag fick för mig att fixa i ordning resten av huset, vilket innebär att det stått grejer överallt, i hallar och alla sovrummen. Nu ska kaoset röjas undan, fräscha blommor plockas in och flera exempel av anteckningsböcker bindas med bokbinderiteknik.

Annons

Det vackra citrusträdet fick följa med hem från det stora varuhuset häromdagen och står här och sprider lite medelhavskänsla medans snön smälter bort och jag i panik längtar efter mer skidor.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar