Annons
Annons

Flera års letande efter vitrinskåp är snart över

vitrinskåp tine k

Det här med vitrinskåp har varit ett huvudbry för mig under en lång tid nu. Skulle så gärna vilja ha ett i köket, så man får plats lite bättre i köksskåpen. Och sen för att det är så fint. Jag har letat och letat och jag oftast hittar är alldeles för höga eller djupa. Men ett vitrinskåp som suttit på näthinnan i många år och som jag fortfarande inte tröttnat på är Tine Ks vackra vitrinskåp. Dessa bilder har faktiskt legat i min inspirationsmapp i flera år nu.

Annons

vitrinskåp tine k

Såklart är det svårt att få tag på ett likadant. Men jag har en idé!! Så just nu målas och slipas det för fulla muggar. Hoppas snart att ni får se resultatet.

vitrinskåp tine k

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar