Annons
Annons

Formex 2015 flopp?!

I veckan så är det Formex. En inredningsmässa för branschfolk och återförsäljare. Jag sprang runt en snabb sväng på onsdagen, men tyvärr så kändes detta års mässa något som en flopp. Det kändes stagnerat och utan nyheter, ganska mycket krimskrams som inte alls kändes särskilt trendigt eller för den delen hållbart.

Annons

Entréutställningen hade jag förväntat mig mer av och det var så synd att det blev så oinspirerande, när man äntligen vågat sig på att anlita någon annan stylist än Jan Rundgren. Inte för att jag på något sätt tycker att Jan Rundgren gör ett dåligt arbete. Jag tycker däremot att det är synd att när man äntligen vågade satsa på något annat, så blev det både platt, tråkigt och svårfotat och kändes nästintill oengagerat. Man hade slängt in lite produkter här och lite där.

Jag skulle även gärna se lite förnyelse i Formex formidables jury, för det finns massor av duktiga formgivare på mässan. Men priset känns som att även det stagnerat, det är inget som tilltalar mig av de nominerade sakerna. Vi kanske även där behöver en uppdatering. Jag tror att det är farligt att stagnera, jag tror på förnyelse och att våga se saker med andra ögon.

För det finns så otroligt mycket duktigt folk där ute, som man inte tar tillvara på. Utan man fortsätter att anlita samma personer för det är tryggt och då är det så mycket annan kompentens som faller mellan stolarna.

Så nästa höst förväntar jag mig att man vågar tänja på gränserna! Våga Formex våga! För jag vet att ni kan.

Det var inte meningen att klaga. Är verkligen inte person som klagar. Men ibland måste man säga ifrån och inte bara hissa hela tiden.

Ni som var där. Hur upplevde ni årets mässa?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

52 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar